Primrose Hill - Joakim OConnor Construction

Basement redevelopment in Primrose Hill

A dark basement conversion to house the kitchen diner and create a cinema space for the kids.

To get the light into the basement, a glazed extension was created by craning the glass over the top of the townhouse.  A bespoke kitchen was installed and the darkest part of the basement was utilised as a cinema space allowing the whole family to enjoy the new floor.

Tanking the whole area and creating a wine store in the vaults under the pavement meant this house was ready for everything.

A family needed more room to be together.

2018

Quantity surveying
Project management

Primrose Hill - Joakim OConnor Construction

Old house. New home.

Attention to detail is critical when translating Victorian architecture for modern living.

Primrose Hill - Joakim OConnor Construction

Full project gallery

Back to top